În pantofi de mamă

Ziua bâlbelor

E abia prânzul…însă astăzi a fost o zi (dimineață) foarte amuzantă. O voi numi ziua bâlbelor.

Să încep cu începutul, zic!

În cazul în care nu știți cum să faceți să primiți complimente de la copil, faceți ca mine!
Ne pregăteam să ieșim afară la o plimbare și m-am decis să îi iau o mică gustare nu foarte sănătoasă. Îi spun copilului că îi dau afară un Milk Burger de ciocolată și i-l și arăt…Pac, a venit și declarația „Mami, ești cea mai bună din lume!” Say what? După atâtea cicăleli zilnice din partea mea, indicații, atenționări, vine treaba asta! Să dăm dulciuri la copil, zic!

Acum, bâlba doi vine de la mine.
În euforia mai sus menționatei declarații, tot verificam să nu uit ceva în casă. Copilul e, bebele e, declarația e, buletinul e, apa copilului e, aaa, ochelarii de soare sunt, jucariile juniorului sunt, bicicleta e. Bun, păi să ieșim zic. Sting toate luminile, deschid ușa, copilul pe bicicletă dă să iasă din casă…dar începe așa cam bâzâit spre panicat „Mami, mami, am uitat!” Eu de colo: „N-am uitat nimic, hai să ieșim!” Dar el tot insista și insista! Aprind becul și îmi arată copilul foarte supărat că nu are încălțările în picioare. Ups, era să scot copilul afară în șosete să meargă cu bicla! Vai, emoțiile astea de la compliment…unde mă duc? Se vede că nu sunt obișnuită cu ele!
Cel mai important este că am tras o porție sănătoasă de râs împreună de se uita cel mic la noi parcă spunea „Ce e și cu ăștia doi?”

Bun, acum vine bâlba trei. De la Nicholas. Își mânca liniștit Milk Burgerul cu ciocolată și îmi spune el nonșalant „Mami, trebuie să avem și o fetiță!” Eu panicată îl întreb „Vrei și o soră?” El „Da mami, vreau o surioară pe care să o cheme…(panică în mine, adică are și numele pregătit?) Milk Burger!” Pfff, hai ca m-am liniștit. Parcă și văd cum se duce tati să înregistreze fetița și se ceartă pe acolo ca numele să fie fix așa că doar e dorința copilului, Milk Burger! Hai că m-am prăpădit de râs încă o dată, dar bine de tot!

Când ne pregăteam de somn, dragonul cel mare mi-a cerut să îl îmbrac în costumul de Pisoi (pentru cei care nu știți, mutați canalul TV pe Disney Channel la Eroi in pijama). Și îmi spune el așa frumos că lui bebe trebuie să îi luăm când mai crește costumul lui Șopi, iar surioarei, când va veni, să îi luăm costumul de Bufniță „Ba chiar putem să o numim Bufnița, mami pe surioară!” Nu serios acum, dar ce are cu mine???

Am început bine ziua! Sperăm ca după somnul de prânz să continuăm tot într-un râset!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *